Share:    Facebook Facebook Reddit

чат рулетка с токенами
Здравствуй, Гость!

Статья:
⚡️ На цьому каналі ви знайдете актуальні схеми по заробітку ⚡️. Рекламний менеджер: @pifagor_dao (без оплати) Звʼязок зі мною - @MolFaR01. About.

Нажмите здесь для чат рулетка с токенами

Platform. ? Буду брати
Чат рулетка с токенами. ⚡️ На цьому каналі ви знайдете актуальні схеми по заробітку ⚡️. Рекламний менеджер: @pifagor_dao (без оплати) Звʼязок зі мною - @MolFaR01. About. Platform. ? Буду брати участь в новому IDO від ByBit 100/1000$ на акаунт без ризиків ? + алокація в MNT для усіх моїх рефералів ? ByBit запускає нове IDO з токеном $VPR , де за холд $ можна отримати алокацію + ще є акції для моїх рефералів, які отримають токени $MNT за участь. Як взяти участь? ? Реєструємося на ByBit (якщо ще немає акаунту) ? Проходимо КУС 1 ? Переходимо за посиланням та підписуємось на IDO ? Поповнюємо ByBit Wallet на 250$ USDT та 0.1$BNB (у мережі BSC) Всі реферали, які зареєстровані за моїм посиланням і візьмуть участь в IDO, отримають гарантовану алокації в $MNT ? Залишилось 2 дні до знімків балансу, перейдіть в WEB3 гаманець і підпишіться та внесіть кошти до знімків. І також вже десь маємо заклеймити наші токени VPR за NFT. ? Початок: 16 грудня, снепшоти: 17-20, лістинг 24 грудня. ? Беремо участь в Airdrop Gleam від ByBit та MYRIA. 1000 випадкових переможців розділять пул у 1 млн MYRIA, і кожен отримає по 1000 MYRIA (~15$) ? Реєструємось на біржі посилання ? Виконуємо завдання посилання. Проста активність, де можна отримати 15$/ак, витрачаємо тільки декілька хвилин свого часу, активність для усіх користувачів, можна прогнати ферму. ? Кінець airdrop: 16 грудня ? Призи будуть роздані через 30 днів після завершення кампанії. ? Обов’язково залітаємо в роздачу 300к гривень від UAHg. Скоро відбудеться лістинг проекту UAHg в екосистемі WhiteBit, і з цього приводу проект запустив роздачу з пулом 300к грн. Що робимо: ? Переходимо на сайт ? Переходимо до Bounty програми, проходимо перший блок квестів і очікуємо відкриття наступних. Зараз доступний 1 з 3 квестів, я пройшов його за 2 хвилини. За проходження квестів видають квитки, і чим їх більше, тим більше шансів отримати більший пул. Проект сам крутий, я як був на Incrypted спілкувався із приставниками проекту, за виплати нагород, можна не переживати. ? Новини від додатку Avive ? Про проект розповідав раніше: посилання ? Опублікували новину, що лістинг буде на біржі OKX 19 грудня ( немає інформації, про ціну токену ) ? Заклеймити свої токени, обіцяють, що зможемо завтра 15 грудня ? У грудні обіцяють… ? KYC 2 у додатку Avive, думаю останній перед лістингом. Про проект розповідав раніше посилання. ? Заходимо у додаток та угорі тиснемо на банер з Avive Kyc Phase 2 ? Потім тиснемо Share to Apply робимо або не робимо пост у Твіттері ? І далі на вибір, вказуємо адресу гаманця Метамаск ? Або вказуємо адресу з біржі OKX (активи - поповнення - ARB - і беремо адресу, там 2 мережі, адреса одна й та сама ) та UID підв'яжеться, який ви вказували в першому KYC ? Також, хто вказав Метамаск, то не забудьте додати токен: Avive token (мережа Arbitrum): 0x5117f4ad0bc70dbb3b05bf39a1ec1ee40dd67654 Якщо вказали біржу, то токени прийдуть на біржу, там і продати можна буде. Спочатку роздадуть 30% від вашої кількості токенів, і потім остальні, щомісяця, період розблокування становить від 18 до 30 місяців.Чекаємо надходження токенів та 19 грудня) Хто не робив ще цю активність, можна почати зараз збирати токени, деталі за посиланням думаю ви також зможете тут заробити.

чат рулетка с токенами 18

чат рулетка за токены

чат рулетка с токенами с девушками 18
Reply

Messages In This Thread
чат рулетка с токенами - by evawaters73 - 8 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)